Over ons

Over ons

Welkom bij de Vloerenbroers! Wij zijn vakmannen met een passie voor vloeren en stoffering. Met trots presenteren we onze webshop, waar we iedereen willen inspireren om zelf aan de slag te gaan met het leggen van een prachtige vloer. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige PVC vloeren, waaronder de geliefde visgraat vloeren en stoer PVC met betonlook. Bij ons vind je tevens alle benodigde materialen, zoals lijm, egaline en gereedschap van topkwaliteit – dezelfde producten waarmee wij zelf werken.

Bij de Vloerenbroers geloven we dat het leggen van een prachtige PVC vloer voor iedereen mogelijk is, en we staan klaar om je daarbij te helpen. Ons deskundige advies is altijd binnen handbereik om je door het proces te begeleiden. Of je nu een doorgewinterde klusser bent of voor het eerst een vloer legt, onze vriendelijke expertise staat tot je dienst.

Ontdek onze eenvoudig te volgen how-to video’s, waarin we onze jarenlange ervaring delen en handige tips geven om het leggen van je PVC vloer soepel te laten verlopen. We richten ons op duidelijkheid en gemak, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan. Mocht je desondanks toch vragen hebben of wat extra begeleiding willen, aarzel dan niet om een adviesafspraak te maken. We denken graag met je mee en vinden samen de perfecte oplossing voor jouw vloerproject.