Contact

Contactgegevens

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze hoogwaardige PVC-vloeren en benodigdheden? Wij staan klaar om u te helpen! U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

  • Telefoon: Bel ons op 0297-308777 en spreek rechtstreeks met een van onze vriendelijke medewerkers. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 en 13:00.
  • Mail: Stuur een e-mail naar info@vloerenbroers.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Of het nu gaat om productinformatie, prijsaanvragen of advies op maat, we staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
  • Bezoek onze showroom: Kom langs in onze showroom in Uithoorn. Hier kunt u onze uitgebreide collectie PVC-vloeren bekijken en voelen. Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.
  • Online contactformulier: Vul ons online contactformulier in op onze website. Laat uw gegevens en uw vraag achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Welke contactmethode u ook kiest, wij streven ernaar om uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Uw tevredenheid staat bij Vloerenbroers.nl voorop!

Adres

Ondernemingsweg 50, 1422 DZ Uithoorn

Openingstijden

Ma - Vr / 09:00 - 13:00


Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de bestellingen ook afhalen in ons magazijn Uithoorn.
Ja, dat is geen enkel probleem, wij helpen u graag.
Nee, de showroom maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend.